Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United byter Berbatov eller Anderson mot Özil

Manchester United tror sig ha hittat rätt knep för att kunna locka Mesut Özil från Werder Bremen. I England spekuleras det nu kring att Ferguson ska erbjuda tyskarna anfallaren Dimitar Berbatov eller mittfältaren Anderson för den tyska landslagsmannen. Bulgaren har ju haft svårt att leva upp till förväntningarna på Old Trafford och man vet ju att han kan prestera i Bundesliga efter hans succé i Bayer Leverkusen.

Ferguson ska vara villig att ge upp Anderson eftersom han kanske inte hinner bli frisk till den deadline då Premier League-lagen måste presentera sin 25-mannatrupp till nästa säsong. Frågan återstår om United ger upp båda spelarna för Özil eller bara en.

Hur tycker ni Sir Alex ska agera?

Publicerad 2010-08-01 kl 00:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons