POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Arteta, Hleb och Diarra

Sevilla vill locka till sig Aliaksandr Hleb från Barcelona, enligt Sport.  Hleb – som var utlånad till Stuttgart under säsongen – har sagt till Pep Guardiola att han gärna stannar, men fick höra tillbaka att han inte behövdes. Ny destination verkar då trolig, och Sevilla hade kanske varit en bra klubb för den tekniske vitryssen?

Barcelona sägs ha insett att Cesc Fábregas inte kommer att flytta i sommar, och har i stället riktat blickarna mot Evertons spanjor, Mikel Arteta. Det är Liverpool Daily Post som uppger att de spanska mästarna är intresserade av Merseysideklubbens mittfältare.

En av Real Madrids mittfältare måste ut, skrev vi i bloggen igår. Nu rapporterar AS att Manchester United vill ha Lassana Diarra. Real Madrid kräver dock 24 miljoner euro, vilket kanske skrämmer iväg Sir Alex och company något.

Publicerad 2010-08-03 kl 12:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto