Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arteta, Hleb och Diarra

Sevilla vill locka till sig Aliaksandr Hleb från Barcelona, enligt Sport.  Hleb – som var utlånad till Stuttgart under säsongen – har sagt till Pep Guardiola att han gärna stannar, men fick höra tillbaka att han inte behövdes. Ny destination verkar då trolig, och Sevilla hade kanske varit en bra klubb för den tekniske vitryssen?

Barcelona sägs ha insett att Cesc Fábregas inte kommer att flytta i sommar, och har i stället riktat blickarna mot Evertons spanjor, Mikel Arteta. Det är Liverpool Daily Post som uppger att de spanska mästarna är intresserade av Merseysideklubbens mittfältare.

En av Real Madrids mittfältare måste ut, skrev vi i bloggen igår. Nu rapporterar AS att Manchester United vill ha Lassana Diarra. Real Madrid kräver dock 24 miljoner euro, vilket kanske skrämmer iväg Sir Alex och company något.

Publicerad 2010-08-03 kl 12:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons