Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Benfica bekräftar Ramires-flytt till Chelsea

Så var det äntligen klart. Eller nåja, nästan klart i alla fall – om nu inte brassen fastnar i läkarundersökningen.

Benfica bekräftar att de har gått med på Chelseas Ramires-bud på 22 miljoner euro. Så fort den brasilianske mittfältaren har gått med på de personliga villkoren och de medicinska kontrollerna är klara så kommer övergången att bli helt officiell skriver goal.com.

” Benfica … meddelar härmed att klubben har nått en preliminär överenskommelse med Chelsea för en definitiv överföring av de idrottsliga och ekonomiska rättigheterna för fotbollsspelaren Ramires för beloppet 22.000.000 €”, ska klubbens representanter ha uttalat sig till de portugisiska tillsynsmyndigheterna.

Publicerad 2010-08-04 kl 23:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons