POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Balotelli kräver ingen jättelön och Cesc stannar

Manchester City vill köpa Balotelli och Balotelli vill till City. Done deal? Inte då. Tydligen har förhandlingarna mellan spelarens agent, Mino Raiola, och klubben gått i stöpet sedan Balotellis löneanspråk – £180 000 i veckan – var lite för stora. Nu dementerar Raiola att de ska kräva så mycket.

– Det är inte sant det som skrivs i de brittiska tabloiderna. Mario har aldrig begärt någonting eftersom han är en bra kille som inte bara bryr sig om pengar. Vi har inga problem med City eller Inter. Vi har tagit steg framåt men alla tre parter måste vara nöjda, säger han.

Vi får väl se vad som händer där. I en annan del av England har Cesc Fabregas återvänt till London och tränat med Arsenal. Nu säger Arsenallegenden Kenny Sansom att Wenger garanterat att det inte blir någon försäljning. “Det är fantastiska nyheter”, säger han. Men var det någon som fortfarande trodde att en deal kunde bli av?

Publicerad 2010-08-05 kl 23:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto