Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

City: "Var är du Balotelli? Ähh, vi tar Forlan istället"

Mario Balotelli är fortfarande kvar i Inter och har tidigare sagt  att han kommer ha svårt att lämna sin familj. Roberto Mancini verkar ha tröttnat att vänta och istället vänt blickarna mot Spanien och Atletico Madrids Diego Forlan. I brittisk press talar man nu om att Forlan samtidigt ska vara trött på det dåliga ryktet han har i England efter sina något misslyckade år i Manchester United och därför är sugen på att bevisa vad han verkligen går för.

Publicerad 2010-08-06 kl 11:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons