Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Keane petad och ska bort från Tottenham

Robbie Keane var inte med i Tottenhams trupp som rest till till Portugal. Vissa spekulerar kring att anfallaren är skadad, men irländaren ska hur som helst leta efter en ny klubb. Keane ska ha väldigt bra kontakt med den irländska förbundskaptenen Giovanni Trappatoni och italienaren bekräftar att hans landslagsanfallare vill bort från London-klubben. När resten av Tottenham-spelarna laddar upp inför säsongen jobbar alltså Keane med att leta efter en ny klubb.

Under våren lånade Tottenham ut anfallaren till Celtic.

Publicerad 2010-08-06 kl 10:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons