Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Succémannen Dos Santos till Milan

Milan är sugna på att knyta till sig mexikanen Giovani dos Santos. Landslagsmittfältaren gjorde dundersuccé i VM när sydamerikanerna klarade sig vidare till åttondelsfinal. Anfallaren tillhör Tottenham, men har haft svårt att slå igenom på klubbnivå sedan han anlände från Barcelonas ungdomssida. Förra säsongen var inget undantag när han lånades ut till Galatasaray utan att utmärka sig.

Milan ska vara beredda att lägga 60 miljoner för dos Santos, men Harry Redknapp ska ha ändrat sig om 21-åringen och överväger att behålla honom. Engelsmännen prislapp ska dessutom ligga på runt 100 miljoner för anfallaren.

Publicerad 2010-08-09 kl 23:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons