Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal tar Given när City väljer Hart

Mark Schwarzer verkar vara för svår för att få loss från Fulham. Nu ska Arsenal istället valt att blick norrut mot Eastlands och Manchester City. Roberto Mancini ska enligt Mail Online valt att satsa på succémålvakten Joe Hart den här säsongen och därmed petat Shay Given till bänken. Märkligt tycker Gunners som nu ger sig in i jakten på irländaren. Given har ju själv sagt att gärna flyttar från City om Hart snor hans förstaplats.

Ett rätt bra köp av Wenger i så fall. Eller hur? Men Given kan nog bli rätt dyr.

Publicerad 2010-08-14 kl 12:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons