POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Spurs inväntar Nice efter jättebud på Loic Remy

Tottenham ska ha lagt ett riktigt saftigt bud på Nice anfallare Loic Remy. Enligt Canal+ funderar fransmännen nu på ett bud motsvarande 130 miljoner kronor för sin succélirare. Tottenham hade ju inte direkt problem med att skapa chanser mot Manchester City igår, men Harry Redknapp verkar ha insett att det behövs någon som kan utnyttja lägena. Och Remy ska alltså vara lösningen.

23-åriga Remy har kopplats ihop med ett en rad olika klubbar under sommaren och kan nu alltså hamna i Spurs. Men vem gör sig Harry av med då tror ni? Defoe och dos Santos är väl de enda som sitter säkert. Crouch, Keane och Roman P är mer troliga flyttfåglar.

Publicerad 2010-08-15 kl 12:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto