Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Kuyt är välkommen till Inter"

Liverpools Dirk Kuyt ryktas vara på gång till Inter.
– Välkommen hit, säger Wesley Sneijder.

De båda holländarna känner varandra väl från landslaget och Sneijder vill väldigt gärna återförenas med Kuyt på klubbnivå.

– Med honom är det som att ha tolv spelare i stället för elva. Kuyt springer för två och lägger ned mer jobb än någon annan, oavsett om det är i klubben eller med Holland, säger Sneijder till Corriere dello Sport.

Enligt den italienska tidningen ska Kuyt vara på vippen att värvas till Serie A för motsvarande 150 miljoner kronor.

Jag säger så här: om Roy Hodgson släpper Kuyt tangerar han Alex Fergusons rekord i felbeslut. Att United lät Carlos Tevez slinka iväg till lokalrivalen City får i efterhand betraktas som ett närmast historiskt misstag.

Och här snackar vi om något liknande. Dirk Kuyt är kanske inte Leo Messi – men hur många gånger har inte hans kompromisslösa stil och ofantligt stora vilja räddat Liverpool? Det är ju just den sortens killar som behövs om klubben ska slå sig tillbaka in i PL-toppen.

/David B Larsson

Publicerad 2010-08-20 kl 20:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons