Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Robinho: "Jag vill spela i Spanien eller Italien"

Stjärnbrassen Robinho i turkiska ligan – det hade varit något va? Men nu står det klart att Fenerbahce får nobben.
– Nej, jag tänker inte flytta dit, säger Robinho.

Ryktet hörde till de snurrigare under denna sommars upplaga av silly season. Efter Robinhos utspel om att han inte vill tillbaka till Manchester City vädrade Istanbulklubben Fenerbahche morgonluft. Enligt brittiska och andra internationella medieuppgifter gick snacket så långt att Besiktas kom med en officiell propå till City om att försöka värva Robinho.

Men den brasilianske landslagsspelaren säger nej.

– De är de enda som lagt ett konkret bud, men jag har bestät mig för att inte tacka ja. Flera samtal pågår men jag kan inte säga mer än att jag vill stanna i Europa, och spela antingen i Spanien eller Italien, säger Robinho.

Publicerad 2010-08-25 kl 08:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons