Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barcelona vill investera Zlatanpengar i en ytter: "Robinho eller Mata är alternativen"

Efter att ha sålt Zlatan Ibrahimovic med en hejdundrande förlust letar nu Barcelona efter en ny ytter. Enligt El Mundo Deportivo har man en budget på 18 miljoner euro och ena alternativet är Juan Mata från Valencia varifrån man tidigare värvat David Villa.

Alternativ nummer två är Robinho som vill lämna Manchester City. Och det är klart, om man tyckte Zlatan inte passade in i gruppen så vill man väl vara säker på att köpa en spelare med ett förflutet helt fritt från strul…

Publicerad 2010-08-29 kl 10:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons