Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

500 miljoner kronor ska få City på rätt köl

Enligt Mirror Football ska Manchester Citys tränare Roberto Mancini få cirka 500 miljoner kronor att spendera för under januarifönstret. Klubben är inte nöjd med sitt vaga hemmafacit då det gäller antal gjorda mål, endast nio mål och bara Birmingham och Wigan har gjort mindre.

Nu siktar alltså klubben på att få in någon som kan avlasta Tevez i målproduktionen och de hetaste spåren skulle i så fall vara som vanligt Wolfsburgs Edin Džeko och Portos anfallare Hulk. Samtidigt kopplas även Espanyols anfallare Pablo Daniel Osvaldo ihop med City. Osvaldo har mäktat med sex mål på sina tolv matcher i spanska ligan.

Förutom dessa offensiva krafter är Espanyols försvarare Víctor Ruiz Torre het och Barcelonas Dani Alves.

Ja, som sagt är det mycket spekulationer. Vilka spelare borde City värva?

Publicerad 2010-12-22 kl 13:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons