Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Benitez återvänder…eller?

Förvirringen är stor kring Rafael Benitez vara eller inte vara i Inter. Nu kommer nästa bomb. Benitez tillbaka till Liverpool…eller? Enligt engelsk media talas det om att den spanska tränaren kan vara på väg tillbaka till sin gamla klubb där han med stora triumfer lyckades på alla sätt…eller? Återstår kanske att se vad som händer kring Benitez och hans framtid, men va så säkra att man med stor sannolikhet kommer få se hans namn lite överallt. Kanske är han ÖIS nye tränare? Silly Season florerar vidare och det återstår att se vad som händer i den här galna, men lite roliga värld.

Publicerad 2010-12-22 kl 10:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons