Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pienaar går gratis i sommar - men Spurs vill locka med januaribud

Steven Pienaar kan lämna Everton gratis i sommar då han ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med Everton. En kontraktslös Pienaar skulle vara intressant för många klubbar, så nu tänker Tottenham, enligt goal.com, försöka ta initiativet vad gäller den sydafrikanske mittfältaren och planerar att lägga ett bud på 2-3 miljoner pund i januari för att locka Everton att släppa honom då det skulle betyda att de skulle få en slant för Pienaar, istället för att låta honom spela av kontraktet och sedan försvinna.

Det skulle också vara ett sätt för Everton att få tillbaka de två miljoner pund man betalade för Pienaar när man löste honom från Dortmund efter att han imponerat under en säsong på lån hos engelsmännen.

Publicerad 2010-12-23 kl 21:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons