Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

BOMBEN: Maldini och Kaka till Inter?

Förre Milan-tränaren Leonardo är klar för Inter och nu vill han plocka in två namn som kan väcka mycket känslor i Milano. Enligt Gazzetta dello Sport har han hört sig för angående att ta in Kaka som förstärkning på spelarfronten. Om det skulle reta gallfeber på Milanfansen att se sin legendar i blåsvart tröja är det nog inget mot hur reaktionerna skulle bli om Leonardo lyckades med sin andra plan – att göra Paolo Maldini till assisterande tränare i Inter.

Maldini är andra generationens milanista med pappa Cesare som har 347 matcher för Milan mellan 1954 och 1966, några år som huvudtränare och ett livslångt engagemang i klubben på sitt CV.

Paolo slog pappa och spelade nästan 650 ligamatcher mellan debuten 1985 och avskedet 1999 – han har aldrig spelat för en annan klubb. Han är född i staden, hans nummer är pensionerat i väntan på att någon av hans söner gör debut för klubben och hans meritlista med sju ligatitlar och fem champions league-guld gör honom till en av klubbens genom tiderna största legendarer.

Klart är att det skulle vara ett av historiens mest infekterade klubbyten om det gick igenom.

Maldini har redan tidigare nobbat en annan klubb. Efter pensionen 2009 nobbade han ett jobb som scout åt Chelsea.

Publicerad 2010-12-27 kl 15:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons