Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Maicon går inte till Real Madrid"

Maicon har placerats i Real Madrid redan innan José Mourinho flyttade till den spanska huvudstaden. Med portugisen på plats tog ryktena ny fart i somras och har fortsatt inför detta januarifönster, ibland påhejat av Maicons agent Antonio Caliendo som gärna pratat om en spansk framtid för sin klient.

En flytt i januari tonar han dock ner.

– Jag kan inte säga något, men det känns svårt att tro att spelare av den här kvaliteten kan byta klubb mitt under en säsong. Den typen av spelare flyttar oftast i väldigt välplanerade övergångar, säger han till Tuttomercatoweb.

Publicerad 2010-12-27 kl 08:29

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons