Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sissoko på Mancinis önskelista

Roberto Mancini har enligt engelska medier fått cirka 500 miljoner kronor att värva spelare för under januarifönstret. Nu kopplas Toulouse mittfältare Moussa Sissoko ihop med miljardärklubben och City ska vara beredda på att lägga ett bud värt cirka 165 miljoner kronor.

Dessutom har Khaldoon Al Mubarak gått ut och sagt att klubben kan tänka sig att lägga in lite extre övergångspengar för att ro värvningen av Edin Dzeko i hamn. Återstår att se vilka spelare som blir tillgängliga under januarifönstret. Vi vet alla hur det såg ut förra året.

Publicerad 2011-01-02 kl 15:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons