POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tysk landslagsanfallare på väg till Real Madrid?

Trots att Reals sportchef sagt att man inte ska värva i januari sammankopplas storklubben med anfallare, då José Mourinho uttalat att han vill få en anfallare snarast. Enligt El Mundo Deportivo har Madrid-klubben sedan tidigare kopplats samman med Manchester Citys Emmanuel Adebayor och Hercules Nelson Valdes och nu senast i raden är Bayern Münchens Miroslav Klose. 32-åringen ses som ett budgetköp och ett perfekt komplement till de anfallare som finns i laget.

Publicerad 2011-01-02 kl 18:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå