POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Caracciola, Toni, Floccari eller Gilardino för Juventus

Turin-klubben har inte gjort någon hemlighet att de vill knyta till sig en anfallare under januarifönstret. Enligt Gaezzetta dello Sport är Juventus intresserade av att värva någon av Genoas Luca Toni, Lazios Sergio Floccari eller Fiorentinas Alberto Gildardino.

Gazzettan skriver dessutom att Juve kan tänkas offra Amauri om det nu blir tal om en övergång kring Lazios Floccari. När det gäller Caracciola skulle han  bytas med Davide Lanzafame och pengar. Vilken skulle passa in i Juve? Är det någon annan än de här killarna kanske?

/Tim Fhager

Publicerad 2011-01-03 kl 17:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå