POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Flamengo hoppas på Ronaldinho - och Adriano?

Enligt italiensk media dök Adriano inte upp i Rom som parterna kommit överens om. Direkt drog spekulationerna igång och enligt brasiliansk media ska Flamengo hört av sig för en tilltänkt övergång. Om ryktena skulle stämma skulle den brasilianska klubben kunna knyta till sig två världsspelare under januarifönstret.

Det här känns som rena spekulationer, men det är väl det som kan vara tjusningen i Silly Seasons värld…eller? Att Ronaldinho kan hamna i klubben känns inte omöjligt, men Adriano som bara för några veckor sedan gått ut och sagt att han vill stanna i Roma känns mer taget ur luften. Men det måste tas med när det gäller Silly Season.

/Tim Fhager

Publicerad 2011-01-03 kl 12:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå