POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Italienska klubbar ute efter Tottenham-talang

Enligt TuttoMercatoWeb är flera italienska lag intresserade av Tottenhams 21-årige mittfältare Giovani Dos Santos. Mexikanens kontrakt löper till juni 2013, men eftersom 21-åringen får sparsamt med speltid har ett gäng klubbar visat intresse för honom.

De lag det handlar om är Fiorentina, Lazio, Udinese, Sampdoria och Genoa. Återstår att se vad som händer kring talangen. Största intresset lär Genoa ha då de övriga lagen skrämts av prislappen (som är okänd).

/Tim Fhager

Publicerad 2011-01-03 kl 14:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå