Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Olssons nye lagkompis - Ronaldinho?

Sillybloggen

Martin Olsson kan få en ny lagkamrat.
Magiske brassen Ronaldinho.
– Blackburn har kontaktat oss, säger hans agent till the Mirror.

Frågan är dock hur mycket taktiskt rävspel som ligger bakom uttalandet, i syfte att trissa upp Ronaldinhos marknadsvärde. Nu står det ju klart att han lämnar Milan och agenten – tillika spelarens bror – Roberto Do Assis talar om intresse från “massvis” av engelska klubbar.

– Vi har blivit kontaktade av flera lag, men vilka? Det är hemligt, säger han.

The Mírror rapporterar samtidigt att om brassen skulle välja Blackburn, då kan han räkna med en hisnande lön på bortemot 1,6 miljoner kronor i veckan.

Men även som detta låter osannolikt finns en faktor man inte kan bortse ifrån. Blackburn Rovers nya indiska ägare råkade lägga upp en text om sitt eget intresse för Ronaldinho på företagets hemsida, men artikeln togs snabbt bort, skriver the Mirror. Eller så var det också en del i något slags PR-kampanj. I förra veckan basunerade ju engelska tidningar ut att Diego Maradona var högaktuell som ny manager för laget. Men hittills har han ju inte synts till där?

Annons
Publicerad 2011-01-03 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto