Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Leonardo vill byta Eto’o mot Tevez

Enligt TalkSport kan Samuel Eto’o blandas in i ännu en stor bytesaffär. Inför förra säsongen gick Eto’o åt motsatt håll som Zlatan Ibrahimovic när Zlatan gick från Inter till Barcelona – och nu kan det alltså vara på gång igen.

Nytillträdde Intertränaren Leonardo ska enligt uppgift ha siktet inställt på Carlos Tevez som, även om han drog tillbaka sin transferbegäran, sägs vilja lämna Man City i sommar. Enligt TalkSPort vill Leonardo alltså skicka Samuel Eto’o till Manchester City i utbyte mot just Carlos Tevez.

Manchester City kan nog antas vara lite mer villiga att släppa Tevez med tanke på att man är på väg att göra klart med Edin Dzeko från Wolfsburg. Sen återstår det såklart att övertala Eto’o att flytta från Milano till Manchester. Kanske kan en fet bunt oljepengar vara av intresse även för honom?! Vem vet…

Vilka tror ni skulle tjäna mest på bytet, eller kan det bli ettt “win win-läge”, där båda kan vara nöjda?

Publicerad 2011-01-05 kl 21:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons