POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wenger kan låna ut Vela till Bolton

Tidigare har Arsenal lånat ut Jack Wilshire till Bolton, nu kan det vara anfallaren Carlos Velas tur att byta Emirates mot Reebook Stadium. Enligt Arsene Wenger är Bolton en av flera intresserade klubbar som kan tänka sig att låna Vela.

Vela har inte fått många chanser till spel och har hamnat efter Van Persie, Chamakh, Bendtner och Walcott i anfallsordningen. Wenger säger att den klubb som har störst möjligheter att ge Vela speltid är den klubb som de kommer att låna ut mexikanen till.

Publicerad 2011-01-05 kl 00:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå