POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ännu en forward på väg att lämna Sampdoria

Även om det var längesedan Antonio Cassano spelade en match för sitt gamla lag Sampdoria, så blev övergången till Milan klar häromdagen. Nu är nästa anfallare på väg bort från klubben. Palermo planerar att försöka knya till sig Sampdorias 21-årige anfallare Guido Marilungo. Marilungo själv har uttalat sig om att det skulle vara en perfekt lösning för honom då han hoppas på mer speltid. Ryktena säger att det först kommer bli aktuellt med ett lån, men även kan en permanent övergång bli aktuell.

Publicerad 2011-01-06 kl 10:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå