POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

John Carew aktuell för Olssons West Brom

Jonas Olsson kan få en lagkompis från grannlandet. West Bromwich är intresserat av norrmannen John Carew och kan nu komma att värva honom från lokalrivalen Aston Villa under januari. Carews kontrakt går ut till sommaren så övergångssumman väntas bli låg.

West Bromwichs manager Roberto Di Matteo bekräftar intresset men menar att det inte är något klart ännu.

– Jag tycker att vi kopplas samman med många spelare bara för att vi har sagt att vi letar efter en anfallare – precis som alla i hela landet. Carew är en som vi har tittat på men vi vet inte om han är tillgänglig, säger Di Matteo

Publicerad 2011-01-06 kl 23:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå