POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Keane närmar sig Sebs Birmingham

Sebastian Larsson kan få sällskap i Birminghamn av en välmeriterad anfallare. Enligt engelsk media ska Tottenham och Birmingham inlett seriösa diskussioner kring Robbie Keane, något 30-åringen själv sägs vara nöjd med då han vill ha mer speltid och inte i ett alltför dåligt lag(?!).

Skulle det bli Birmingham känns det som om att han ser potential i klubben då laget för närvarande ligger på en 15:e plats bara två poäng före jumbon West Ham. Även hans före detta klubb Wolverhampton sägs vara intresserade av irländaren.

Publicerad 2011-01-06 kl 08:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå