POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool och Tottenham slåss om Adebayor

Emmanuel Adebayor ser ut att lämna Manchester City. Det blir inte mindre sannolikt nu när Edin Dzeko är så gott som klar för klubben. Men vilka kan tänkas värva den relativt dyra ivorianen. Enligt the Sun är det framför allt två klubbar som håller sig framme. Den ena är Liverpool och den andra är Tottenham.

Frågan är bara hur sannolikt det är. Liverpool uppges inte ha några större summor att värva för och Adebayor lär kosta en hel del, inte minst lönemässigt.

Och Tottenham jagar David Beckham. Enligt samma tidning måste klubben släppa Robbie Keane bara för att ha råd att betala Beckhams lön på nästan 850 000 kronor i veckan. Har man då råd med Adebayor dessutom?

Tveksamt.

Publicerad 2011-01-06 kl 22:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå