POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Före detta engelsk landslagsback på väg till Championship

Tottenhams 30-årige mittback Jonathan Woodgate har fått sparsamt med speltid efter alla sina skador. Nu skriver Daily Mail att Woodgate kan återvända till Leeds eller storsatsande Queens Park Rangers. Spurs tränare Harry Redknapp har uttalat sig om att han är vilig att låna ut 30-åringen till ett Championship-lag. Nu återstår det att se om Leeds kan locka till sig både Woodgate och Alan Smith som det förut ryktats om. Det kan bli en rolig vår för Leeds-fansen.

Publicerad 2011-01-08 kl 23:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå