POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Manchester United riktar in sig på Leverkusens målvakt

Enligt The Mirror ska Manchester United vara beredda på att lägga ett bud värt 160 miljoner kronor för Leverkusens målvakt Rene Adler. Adler själv har gått ut tidigare i veckan och erkänt att är intresserad av en flytt och att han är redo att ersätta van der Sar, som lägger vantarna på hyllan efter den här säsongen.

– Som liten var alla mina vänner intresserade av tecknat, MTV eller tyska TV-program, men jag var bara intresserad av en person: Peter Schmeichel, som var målvakt för Manchster United, säger Adler enligt The Mirror och fortsätter:

– Jag tycker han var fantastisk och älskade varje minut då de visade United på TV.

Publicerad 2011-01-09 kl 23:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå