POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inter hoppas på före detta supertalang - med förflutet i Barca

Enligt ryktena är Inter och Marco Branca ute efter att förstärka offensiven och enligt en italiensk tidning ska Branca själv uttalat sig om att huvudspåret är Catanias 26-årige anfallare Maximiliano “Maxi” Lopez. Argentinaren som har ett förflutet i River Plate, Barcelona, Mallorca, Moskva och Gremio har tidigare under säsongen gått ut och klagat öppet om lagets spelsystem och att han emellanåt känner sig för ensam på topp. Nu har han dessutom deklarerat att han är sugen på större utmaningar. Återstår att se om den här värvningen bara är ett tomt rykte, eller om det kan bli verklighet.

Publicerad 2011-01-10 kl 14:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå