POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Agger vill lämna - kan hamna i Italien eller Tyskland

Daniel Aggers agent har gått ut och sagt att dansken är redo att lämna klubben och att Liverpool-backen för diskussioner med en italiensk klubb. Ryktena säger att den italienska klubben kan vara Fiorentina.

Enligt agentens ska Italien vara huvudmålet för dansken och där ska även Juventus vara intresserade. Tredje laget som kopplas samman med Agger är tyska Wolfsburg som kommer få det svårt att behålla Andrea Barzagli som tidigare deklarerat att han vill tillbaka till Italien.

Publicerad 2011-01-14 kl 13:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå