POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea nära på att knyta till sig David Luiz…

…om man ska tro de engelska medierna. Enligt ryktena är det bara Chelsea som är kvar i raden av klubbar som önskat knyta till sig brassen. I motsatt riktning sägs den portugisiske ytterbacken Paulo Ferreira vara och därmed är priset inte lika högt satt som det skulle vara utan Ferreira som mellanhand. Andra lag som ha varit högaktuellt är Manchester City, men miljardbygget från Eastlands verkar inte sugna på att lägga den summa som krävs.

Anledningen till att Chelsea är det enda laget som är kvar i jakten på brassebacken är att de helt enkelt är det enda lag som kommit överens med Benfica om övergångssumman,  222 miljoner kronor och att man får en back i utbyte.

Publicerad 2011-01-14 kl 13:12

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå