POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Roma redo att sälja - Liverpool redo att buda på anfallare

Enligt Corriere dello Sport är den ekonomiskt krisdrabbade klubben Roma nu beredda på att börja sälja spelare för att med förhoppningar kunna rädda sig tillfälligt. Det vill Liverpool ta tillvara på skriver den italienska tidningen och hetaste spelaren skulle i så fall vara anfallaren Mirko Vucinic. Det är inte första gången spelaren kopplas samman med den engelska klubben. Priset skulle i så fall ligga på blygsamma 38 miljoner kronor. Om det bara är sanning eller inte det återstår att se. Det är ju inte precis första spelaren som kopplas samman med Liverpool.

Publicerad 2011-01-14 kl 15:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå