POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United närmar sig Evras ersättare

Daily Mail skriver att Manchester United är villiga att punga upp över 200 miljoner för Benficas vänsterback Fabio Coentrao. Portugiserna letar redan efter succémannens ersättare vilket gjort att United tagit ett steg närmare i sina diskussioner då Evra kan vara på väg bort.

Tidningen skriver att fransmannen vill lämna i sommar för att avsluta karriären på annat håll, men United kan få det tufft att ersätta honom med Coentrao. José Mourinho är den största favoriten att värva 22-åringen för att på allvar stärka Reals vänsterkant. Benfica ska vara intresserade av Nigerias Taye Taiwo eller som tidigare rapporterat, svensken Oscar Wendt.

Publicerad 2011-01-15 kl 11:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå