POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal och Liverpool slåss om ungraren

Trots att Arsene Wenger tydligt meddelat att klubben inte kommer att värva någon ny anfallare den närmaste tiden kopplas han ihop med Ola Toivonens och Marcus Bergs polare Balazs Dzsudzsak från PSV. Ungraren har även kopplats ihop med Liverpool under flera år och enligt Daily Mail ska nu nya managern Kenny Dalglish försöka göra slag i saken. Det hela kan utmynna i ett budkrig mellan klubbarna för anfallaren/yttern som värderas till mellan 100 och 150 miljoner.

Publicerad 2011-01-16 kl 10:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå