POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea snor ratade Spurs-mittfältaren

Enligt brittiska Star är Carlo Ancelotti enormt sugen på Niko Kranjcar som sitter och nöter bänk på White Hart Lane. Kroaten favoriserar inte av Harry Redknapp samtidigt som Tottenham väntas ta in Evertons Steven Pienaar inom de närmaste dagarna. Något som gör att Chelsea kan sno åt sig Kranjcar relativt billigt. Frågan är om mittfältaren nöjer sig med att bli en ny Deco eller Ballack och bara vara reserv till a-laget. Han har ju inte nött något annat än bänk det senaste året.

Publicerad 2011-01-16 kl 10:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå