POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Spaniens Manchester City vill värva Barca-talangen

Malaga ska vara sugna på att ta in Barcelonas bänknötande yngling Jeffren. Lagen möts i kväll, men enligt Inside Futbol vill Malaga diskutera en eventuell övergång av den förra supertalangen. För en talang kan nog inte den 22-åriga yttern betraktas som längre. Efter att han slagit igenom för snart tre år sedan har han fortfarande inte varit nära en startplats i Barcelonas anfall –något som fått Pep Guardiola att sluta tro på spelarens förmåga. Kontraktet går ut 2012 och han värderas för närvarande till knappt 40 miljoner kronor.

Storsatsande Malaga kan jämföras med Manchester City då spanjorerna nyligen fått mycket rika ägare.

Publicerad 2011-01-16 kl 12:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå