POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lagen ställer sig på rad för att få signa City-mittfältare

Manchester Citys mittfältare Shaun Wright-Phillips är inte önskad i sitt lag. Däremot ställer sig lagen på kö för att kunna signa den 29-årige landslagsmittfältaren, för enligt Daily Mail är Newcastle, Bolton, Fulham intresserade av mittfältaren och enligt Daily Mirror är Aston Villa och West Ham intresserade och till sist är Liverpool intresserade enligt The Sun.

Hur mycket sanning som finns i de här ryktena återstår att se, men troligtvis kommer Wright-Phillips inte ha några problem med att hitta en ny klubb. Det kan vi i alla falla slå fast, men vilken klubb det blir återstår att se.

Publicerad 2011-01-17 kl 12:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå