POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Manchester United-målvakten nobbar ”Svennis” Leicester

Tomasz Kuszczak vill spela mer a-lagsfotboll och ses inte som en förstamålvakt i Manchester United när Edwin van der Sar lägger handkarna på hyllan. Men det kommer inte bli i Sven-Göran Erikssons Leicester.
Tomasz vill inte komma till oss, säger svensken enligt goal.com som ska ha gjort en förfrågan.

Tidigare i vinter gjorde Manchester United klart med dansken Anders Lindegaard och han ska vara den långsiktiga lösning då holländaren van der Sar slutar. Var polacken ska ta vägen är dock oklart. Kan det inte bli så att han stannar och bli förstemålvakt och Lindegaard blir backup så länge? Låter väl inte helt orimligt, Kuszczak är ju rätt stabil? Vad säger ni United-supportrar?

Publicerad 2011-01-17 kl 10:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå