POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan ger sig in i leken - vill ersätta Nesta med Luiz

Förra veckan skrev vi att Chelsea och Benfica var nära en överenskommelse kring den brasilianske mittbacken David Luiz. Men nu ska den portugisiska klubben tackat nej till Londonklubbens senaste bud och nu ska även Milan gett sig in i leken. Budet som Benfica tackade nej till var en summa på 222 miljoner kronor plus Paulo Ferreira och det klubben kräver är 268 miljoner kronor ägandet av någon/några spelare.

För Milans del är den tilltänkt att den brasilianske backen ska bli en ersättare för mittbacken Alessandro Nesta som sitter på ett utgående kontrakt och det mesta talar för att Nesta har gjort sin sista säsong i klubben.

Publicerad 2011-01-17 kl 15:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå