POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Busquets överens med Barcelona om förlängning

Mittfältaren Sergio Busquets ser ut att stanna i Barcelona, trots alla rykten. Goal.com skriver att 22-åringen är muntligt överens med katalanerna om en förlängning till 2016 och att klubben kommer att meddela  fansen inom de närmaste dagarna.

Ett hårt bakslag för Manchester United och Chelsea som uppgavs vara villiga att sno åt sig Barcelonas ovärderliga mittfältare. Nu återstår bara en ny påskrift från Daniel Alves som ännu inte lyckats enas med Barcelona. En nyckelspelare som måste vara kvar, enligt Pep Guardiola. Och det kan väl vem som helst slå fast.

Publicerad 2011-01-18 kl 15:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå