POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Everton intresserade av Inter-mittfältaren

Enligt brittisk press vill Everton ta tillbaka mittfältaren Sulley Muntari till Premier League. Inter-liraren har haft svårt att ta plats på Champions League-mästarnas mittfält samtidigt som Everton får en plats ledig då Pienaar ser ut att skriva på för Tottenham eller Chelsea. Däremot verkar det inte troligt att Muntari ska kliva in direkt på sydafrikanens plats då även Niko Kranjcar kopplas ihop med Everton.

Även Sunderland är intresserade av ghananen och båda klubbarna vill ta in honom ett lån och inte en övergång. Muntari gick till Inter från Portsmouth 2008 för 14 miljoner pund. En summa som italienarna nog kan glömma att få ut den här gången.

Publicerad 2011-01-18 kl 15:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå