POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Blackburn söker playmaker - håller ögonen på argentinsk stjärna

Efter att ha misslyckats med att värva Ronaldinho från Milan, ger sig nu Blackburn in i leken på en annan sydamerikan, det vill säga Boca Juniors 32-årige playmaker Juan Román Riquelme. The Guardian skriver att argentinaren är ett hett spår och att Rovers ägare söker fixstjärnor till klubben som kan höja klubben till nya höjder och då söker de en playmaker som kan leverera bollarna till lagets nye anfallare Roque Santa Cruz med flera.

Publicerad 2011-01-21 kl 13:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå