POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal i "chockaffär" med Tottenham

Särskilt tabloidpressen och kvällstidningarna använder sig flitigt av ordet “chock”. På fotbollskanalen.se är det lite mer sällsynt.

Men lyssna på det här!

Enligt Sky Sports planerar Arsenal att köpa den ofantligt skadedrabbade Jonathan Woodgate från ärkerivalen Spurs. Tottenhambacken har inte spelat sedan november 2009, på grund av de ljumskproblem som hotar hans karriär. Den här veckan klarade han dock ett träningsmöte med QPR och uppges nu vara på väg mot full form.

Och då slår alltså Arsenal till. Arsene Wenger behöver backup i försvaret till Thomas Vermaelen och Sebastien Squillaci; och managern ser Woodgate som en naturlig kandidat för jobbet, förutsatt att han når en hyfsat schysst kroppslig status framöver.

Så… Woodgate till Arsenal. Vore det inte lite av en chock, så säg.

Publicerad 2011-01-22 kl 09:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå