POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sunderland har hittat Bents ersättare

Sunderland har kris i anfallet när man nu sålt båda sina guldklimpar Kenwyne Jones och Darren Bent. Därför ska man förvalta sina mångmiljoner väl och det i Portos superanfallare Hulk, som ju kopplats ihop med Manchester United under flera säsonger.

Sunderland fick 270 miljoner för Bent, men behöver nog lägga en bit över 330 miljoner för att kunna köpa loss superanfallaren från Porto. Sunderland har även kopplats ihop med Tottenhams Keane och Pavlyuchenko som vi får förmoda är lite billigare.

Publicerad 2011-01-24 kl 00:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå