POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tottenham ökar budet på Carrol

Chelsea är inte den enda Londonklubben som tittar norröver när de söker efter en ny anfallare. Tottenham har ju uppgetts vara ute efter Andy Carrol en längre tid, och nu har ett ordentligt bud kommit.

Enligt the Sun ska Tottenham vara beredda att ge totalt £25 miljoner för anfallaren. Att Harry Redknapp vill ha en ny anfallare har varit känt sedan tidigare och managern ska vara beredd att göra sig av med både Roman Pavljutjenko och Robbie Keane, för att få plats med Carrol.

Publicerad 2011-01-29 kl 11:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå