POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Anelka går inte med på Liverpoolbytet

Liverpool och Chelsea förhandlar om ett superbyte med Nicolas Anelka och Fernando Torres. Men det finns ett problem: Fransmannen vill inte till Anfield.

Enligt Sky Sports sätter sig den 32-årige anfallaren på tvären i vad som skulle kunna bli vinterns absolut största transferaffär. Som tidigare rapporterat har Torres redan lämnat in en begäran att få flytta, och dessutom har Chelsea bjudit på honom.

Men Liverpool svarade då med att kräva en halv miljard i övergångssumma – plus Nicolas Anelka. Nu tycks det dock som att den föreslagna lösningen slopas, eftersom Anelka själv ska vara mindre än måttligt sugen på att genomföra dealen. Sky Sports skriver att han hellre stannar och slåss om en plats i Carlo Ancelottis lagbygge. Och det har gått bra hittills under säsongen. Anelka toppar den interna skytteligan för Londonlaget.

Publicerad 2011-01-30 kl 23:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå