POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Arsenal vill ha Benzema

Karim Benzema har, trots en fin målform under våren, blivit petad i de heta matcherna till förmån för Gonzalo Higuain och Adebayor (eller av en extra mittfältare när Mourinho velat ta det lugnt mot Barca).

Enligt spanska Marca ska Benzema ha tröttnat på att få spela tredjefiol, och ska nu vara aktuell för den franska Londonkolonin Arsenal.

Att Arsene Wenger har ett extra gott öga till spelare från andra sidan kanalen är ingen nyhet – och med en Robin van Persie som verkar gå sönder så fort det blåser på Emirates kan den 23-årige måltjuven från Lyon vara ett riktigt kap. Det ryktas om en övergångssumma på drygt 230 miljoner kronor.

Publicerad 2011-05-10 kl 10:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå